Народний фольклорний ансамбль «Вишиванка» був створений у 1997 році з метою виховання національної самосвідомості дітей та учнівської молоді, вивчення та відродження фольклору.
Читати далі...
У колективі навчається від 45 до 50 учнів. Ансамблем «Вишиванка» керує Віра Михайлівна Маслюк, інструментальною групою ансамблю – Петро Васильович Красуцький
Читати далі...
ЩЕДРИЙ ВРОЖАЙ-сльози радості , усміхнені обличчя, лункі оплески - найвища нагорода для колективу
Читати далі....


09 Квітня 2014 - "Вишиванка"-Народний фольклорний ансамбль
Главная » 2014 » Квітень » 09

Анонси ] » Німеччина

Рейтинг



Народний фольклорний колектив «Вишиванка» Таращанського районного ЦТДЮ «Веселка» вкотре підтримує інтерес європейців до національної культури України. Цього разу українська народна пісня звучала в Німеччині.
Протягом всього періоду перебування встигли відвідати такі міста як: Апольда, Бад-Зульца, Бад-Берка, Веймар, Меллінген, Потстдам, Берлін, де демонстрували своє мистецтво та спілкувалися з жителями.. Так, протягом перебування в Тюрінгії в м.Апольда діти із задоволенням змогли перевірити звучання колоколів та дзвіночків в «Музеї колокола» зібраних за період з 15 століття до сьогодення. В Бад-Зульці для українських «соловейків» було організовано 2 годинне перебування у відомому в Тюрінгії спа-центрі з лікувальними термо-джерелами.
Наступного дня вражав Веймар - культурна столиця Європи 1999 року, де жили і творили у різні періоди свого життя Гете ,Шіллер, Шопен, Бах . Музей Замок («Schlossmuseum») - Веймарський міський палац, резиденція герцогів Саксен-Веймар – Айзенах. ... Читати далі »


Докладніше Коментарі  [ 0 ] Переглядів: [ 727 ] Додав: ВМ Дата: 09.04.2014

Адаптация DJGOR