Народний фольклорний ансамбль «Вишиванка» був створений у 1997 році з метою виховання національної самосвідомості дітей та учнівської молоді, вивчення та відродження фольклору.
Читати далі...
У колективі навчається від 45 до 50 учнів. Ансамблем «Вишиванка» керує Віра Михайлівна Маслюк, інструментальною групою ансамблю – Петро Васильович Красуцький
Читати далі...
ЩЕДРИЙ ВРОЖАЙ-сльози радості , усміхнені обличчя, лункі оплески - найвища нагорода для колективу
Читати далі....


Сузір"я талановитих - 5 Червня 2013 - "Вишиванка"-Народний фольклорний ансамбль

  Сузір"я талановитих

Рейтинг



31 травня 2013 року в центральному міському парку культури міста Буча відбулося заключне свято обласного етапу фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят».Прекрасний парк зеленого міста Буча на кілька годин став казковою країною мрій для 120 талановитих учасників.
Юні таращанці - Литовченко Артем, Присяжнюк Надійка, Модлінський Ернест, Дерев’янчук Іоанна стали для учасників і гостей свята «провідниками в країну дитячих мрій»,адже мали честь бути ведучими. Вони порадували глядачів неперевершеною акторською грою, показали себе справжніми професійними артистами.
А мрій і фантазій, дивовижних відкриттів у цій країні було немало. В числі кращих візначили і Дерев’янчук Іоанну - вихованку Народного фольклорного ансамблю «Вишиванка» . Усі глядачі концерту щиро аплодували найменшим учасницям свята, а у винагороду за своє мистецтво діти отримали сертифікати , різноманітні подарунки і морозиво.
 
Ключевые теги:



Коментарии  [ 0 ] Просмотров: [ 516 ] Опубликовал: ВМ
Другие новости по теме:
    Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]

    Адаптация DJGOR