Народний фольклорний ансамбль «Вишиванка» був створений у 1997 році з метою виховання національної самосвідомості дітей та учнівської молоді, вивчення та відродження фольклору.
Читати далі...
У колективі навчається від 45 до 50 учнів. Ансамблем «Вишиванка» керує Віра Михайлівна Маслюк, інструментальною групою ансамблю – Петро Васильович Красуцький
Читати далі...
ЩЕДРИЙ ВРОЖАЙ-сльози радості , усміхнені обличчя, лункі оплески - найвища нагорода для колективу
Читати далі....


Концерти - "Вишиванка"-Народний фольклорний ансамбль
Главная » Концерти

Концерти ] » Шевченківські дні у Румунії

Рейтинг



З 10 по 14 березня на запрошення Союзу українців Румунії для участі у святкових заходах приурочених Шевченківським дням у складі української делегації разом із письменником Іваном Драчем виступила основна група Народного фольклорного ансамблю "Вишиванка". Окрім гостинного прийому господарів на "Вишиванку" чекала цікава екскурсійна програма, в ході якої були відвідані визначні пам'ятники архітектури не тільки румунської Буковини але і світової культури.Дякуємо всім причетним до цієї подорожі!



Докладніше Коментарі  [ 1 ] Переглядів: [ 693 ] Додав: DJGOR Дата: 22.03.2011

Концерти ] » Святковий концерт до Дня учителя

Рейтинг



30 вересня на сцені районного Будинку культури відбулися урочистості з нагоди святкування Дня учителя.....................................................


Докладніше Коментарі  [ 5 ] Переглядів: [ 632 ] Додав: DJGOR Дата: 08.10.2010

Концерти ] » Заключне свято «Таланти твої, Київщино!»

Рейтинг



22 травня 2010 року в Палаці культури ВАТ «Росава» м. Біла Церква відбулося заключне свято обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Таланти твої, Київщино!». На площі біля Палацу культури «Росава» зібралися делегації з районів та міст Київської області. Святкові мелодії у виконанні дитячого духового оркестру Кагарлицького районного центру дитячої та юнацької творчості створювали атмосферу урочистого піднесеного настрою. Під супровід барабанів червоною доріжкою піднімалися юні таланти Київщини. 

Відбулася церемонія нагородження: переможців всеукраїнських та обласних творчих конкурсів, фестивалів, виставок художньо-естетичного напряму; художніх колективів, яким присвоєно або підтверджено почесні звання «Народний художній колектив», «Зразковий художній колектив»; переможців всеукраїнських та обласних конкурсів, виставок, акцій науково-технічного та еколого-натуралістичного ... Читати далі »



Докладніше Коментарі  [ 3 ] Переглядів: [ 1061 ] Додав: DJGOR Дата: 08.10.2010
« 1 2

Адаптация DJGOR