Народний фольклорний ансамбль «Вишиванка» був створений у 1997 році з метою виховання національної самосвідомості дітей та учнівської молоді, вивчення та відродження фольклору.
Читати далі...
У колективі навчається від 45 до 50 учнів. Ансамблем «Вишиванка» керує Віра Михайлівна Маслюк, інструментальною групою ансамблю – Петро Васильович Красуцький
Читати далі...
ЩЕДРИЙ ВРОЖАЙ-сльози радості , усміхнені обличчя, лункі оплески - найвища нагорода для колективу
Читати далі....


Архів матеріалів - "Вишиванка"-Народний фольклорний ансамбль
Главная » Архів матеріалів

Концерти ] » ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ

Рейтинг



Вчителько, моя кохана , вчителько,
Скількох у люди вивела ти нас...


Докладніше Коментарі  [ 0 ] Переглядів: [ 508 ] Додав: ВМ Дата: 29.10.2014

Анонси ] » Німеччина

Рейтинг



Народний фольклорний колектив «Вишиванка» Таращанського районного ЦТДЮ «Веселка» вкотре підтримує інтерес європейців до національної культури України. Цього разу українська народна пісня звучала в Німеччині.
Протягом всього періоду перебування встигли відвідати такі міста як: Апольда, Бад-Зульца, Бад-Берка, Веймар, Меллінген, Потстдам, Берлін, де демонстрували своє мистецтво та спілкувалися з жителями.. Так, протягом перебування в Тюрінгії в м.Апольда діти із задоволенням змогли перевірити звучання колоколів та дзвіночків в «Музеї колокола» зібраних за період з 15 століття до сьогодення. В Бад-Зульці для українських «соловейків» було організовано 2 годинне перебування у відомому в Тюрінгії спа-центрі з лікувальними термо-джерелами.
Наступного дня вражав Веймар - культурна столиця Європи 1999 року, де жили і творили у різні періоди свого життя Гете ,Шіллер, Шопен, Бах . Музей Замок («Schlossmuseum») - Веймарський міський палац, резиденція герцогів Саксен-Веймар – Айзенах. ... Читати далі »


Докладніше Коментарі  [ 0 ] Переглядів: [ 725 ] Додав: ВМ Дата: 09.04.2014

Концерти ] » В День Святого Миколая

Рейтинг



Мали нагоду приймати вітання від Президента.


Докладніше Коментарі  [ 0 ] Переглядів: [ 724 ] Додав: ВМ Дата: 24.12.2013

Анонси ] » УКРАЇНА-СВІТ

Рейтинг



[size=16]Народний фольклорний ансамбль „Вишиванка” повернувся з фестивального туру. Всі здорові, веселі ,збагачені новими враженнями, подіями, що переживали з 13 по 26 червня. А події були яскравими , незабутніми, адже такого масштабу фестивалі в історії „Вишиванки” були вперше. 14-16 червня у місті Свидник, що в Словаччині пройшов 59 фестиваль культури русинів-українців .
А далі було ще цікавіше, адже нас чекала Італія. Відпочинок на березі теплого Адріатичного моря, екскурсії у Венецію, Верону, Падую та 18 фестиваль „Ритми і танці світу”.
Представники великої кількості - Африканських, Арабських, Європейських країн і серед них народний фольклорний ансамбль „Вишиванка”. Впродовж двох днів „Вишиванка” виступала кілька разів на день по 20 хвилин кожен. Було спекотно не тільки від сонця, а й від емоцій, уваги до українок, посмішок, фотокамер.
[color=blue]


Докладніше Коментарі  [ 0 ] Переглядів: [ 652 ] Додав: ВМ Дата: 02.07.2013

Анонси ] » Обдаровані діти України

Рейтинг



Народний фольклорний ансамбль "Вишиванка" лауреат фестивалю! Вітаємо!


Докладніше Коментарі  [ 0 ] Переглядів: [ 641 ] Додав: ВМ Дата: 05.06.2013
« 1 2 3 4 ... 6 7 »

Адаптация DJGOR