Народний фольклорний ансамбль «Вишиванка» був створений у 1997 році з метою виховання національної самосвідомості дітей та учнівської молоді, вивчення та відродження фольклору.
Читати далі...
У колективі навчається від 45 до 50 учнів. Ансамблем «Вишиванка» керує Віра Михайлівна Маслюк, інструментальною групою ансамблю – Петро Васильович Красуцький
Читати далі...
ЩЕДРИЙ ВРОЖАЙ-сльози радості , усміхнені обличчя, лункі оплески - найвища нагорода для колективу
Читати далі....


02 Липня 2013 - "Вишиванка"-Народний фольклорний ансамбль
Главная » 2013 » Липень » 02

Анонси ] » УКРАЇНА-СВІТ

Рейтинг



[size=16]Народний фольклорний ансамбль „Вишиванка” повернувся з фестивального туру. Всі здорові, веселі ,збагачені новими враженнями, подіями, що переживали з 13 по 26 червня. А події були яскравими , незабутніми, адже такого масштабу фестивалі в історії „Вишиванки” були вперше. 14-16 червня у місті Свидник, що в Словаччині пройшов 59 фестиваль культури русинів-українців .
А далі було ще цікавіше, адже нас чекала Італія. Відпочинок на березі теплого Адріатичного моря, екскурсії у Венецію, Верону, Падую та 18 фестиваль „Ритми і танці світу”.
Представники великої кількості - Африканських, Арабських, Європейських країн і серед них народний фольклорний ансамбль „Вишиванка”. Впродовж двох днів „Вишиванка” виступала кілька разів на день по 20 хвилин кожен. Було спекотно не тільки від сонця, а й від емоцій, уваги до українок, посмішок, фотокамер.
[color=blue]


Докладніше Коментарі  [ 0 ] Переглядів: [ 658 ] Додав: ВМ Дата: 02.07.2013

Адаптация DJGOR