Народний фольклорний ансамбль «Вишиванка» був створений у 1997 році з метою виховання національної самосвідомості дітей та учнівської молоді, вивчення та відродження фольклору.
Читати далі...
У колективі навчається від 45 до 50 учнів. Ансамблем «Вишиванка» керує Віра Михайлівна Маслюк, інструментальною групою ансамблю – Петро Васильович Красуцький
Читати далі...
ЩЕДРИЙ ВРОЖАЙ-сльози радості , усміхнені обличчя, лункі оплески - найвища нагорода для колективу
Читати далі....


"Вишиванка" у Парижі - 8 Лютого 2016 - "Вишиванка"-Народний фольклорний ансамбль

  "Вишиванка" у Парижі

Рейтинг



Своє почесне звання «Народний художній колектив» гідно несе народний фольклорний ансамбль «Вишиванка» Таращанського районного центру творчості дітей та юнацтва «Веселка», який відповідно до Положення «Про почесні звання «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив, з метою примноження надбань національної культури щороку здобуває значні досягнення на всеукраїнських і міжнародних мистецьких заходах.

І ось нещодавно, з 15 по 25 грудня 2015 року, колектив взяв участь у Міжнародному проекті «Україна-Франція з любов’ю». Очолював делегацію Герой України, голова товариства «Україна – Світ», поет, сценарист, громадський і політичний діяч – Іван Федорович Драч.

З гордістю представляли Україну на сценах Парижу, Санлісу, а також міста Жешув. Дана програма підтримала українську громаду у Франції. Ансамбль «Вишиванка» долучився до покладання квітів до могили Тараса Шевченка та Меморіалу загиблим українським воїнам у місті Шалет. У місті Жешув виступом юних талантів з Київщини у прямій трансляції також насолоджувалися жителі Республіки Польща.
 
Ключевые теги:



Коментарии  [ 0 ] Просмотров: [ 677 ] Опубликовал: ВМ
Другие новости по теме:
    Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]

    Адаптация DJGOR